fbpx

DYNAMITE

BILREKOND

När bilen ska in för en rekonditionering inleder vi med att kaross och fälgar avfettas med ett miljövänligt avfettningsmedel. Därefter tvättas bilens utsida med ett högkvalitativt smutsavlösande bilschampo. Avslutningsvis högtrycksspolar vi bilen. Både interiör och exteriör får en exklusiv behandling som ger din bil ett fantastiskt skydd och ser till att den är skinande ren. 

Varför ska jag rekonditionera min bil?

Rekonditionering innebär en fullständig rengöring och uppfräschning av din bil. Det har ingen betydelse om du har en ny eller äldre bil. En helrekonditionering innefattar en mycket noggrann utvändig och invändig rengöring, men du kan givetvis även välja en av behandlingarna. Fördelarna är många och kan inte överskattas – värdet på din bil ökar, det är lättare att tvätta och sköta bilen. Att sedan få uppleva känslan av att kliva in i en helt ”ny” bil gör inte saken värre. Att kosta på bilen en rekonditionering är definitivt en lönsam affär för varje bilägare!

Hur utförs rekond behandlingen?

Kaross, motor och motorutrymme avfettas med ett skonsamt och miljövänligt avfettningsmedel. Vi är medvetna om hur viktigt det är att utföra behandlingen även på svåråtkomliga ställen. Noggrannhet leder till ett mer komplett resultat.
Utsida och motorutrymme tvättas för hand med ett förstklassigt och skonsamt bilschampo. Hela bilen dammsugs invändigt i varje hörn och utrymme.
Fönster och instrumentpanel tvättas och görs skinande rena. Lacken maskinpoleras med speciellt framtagna poleringsmedel för att avlägsna mindre repor och oxider. Därefter applicerar vi ett vax som ger ett långvarigt skydd mot smuts, salt och trafikfilm. Vi avslutar behandlingen med att fräscha till övriga delar av bilen såsom gummi- och plastlister, däcksidor och fälgar.