fbpx

Om oss

SNABB OCH EFFEKTIV BILVÅRD

Vi vet hur viktig din bil är för dig och din vardag. Detta är egentligen inget märkvärdigt, en bil är en stor investering och bör behandlas med det bästa som finns på marknaden. Därför sätter vi din bil i fokus från första stund genom rätt behandling, rätt produkter och en stor måtta kunskap. Allt för att du som bilägare ska känna dig nöjd. 

Att du blir nöjd är vårt kvitto på att vi gör ett bra jobb. Att använda miljövänliga produkter innebär att din bil mår bra till en så liten kostnad som möjligt för naturen och omgivningen. Att vi dessutom använder oss av moderna maskiner innebär en trygghet för din bil men också att vi minimerar vattenförbrukningen. Klicka dig fram på menyn ovan för att göra en förfrågan. Inga uppdrag är för stora eller små, är ditt företag intresserat av att ansluta sig till Dynamite Carwash är ni välkomna att kontakta oss.

Dynamite Carwash

Kunskap och ansvar

BILTVÄTTEN STOCKHOLM

Vi erbjuder en anläggning med kundmottagning som ser till att ta hand om både dig och din bil. Genom vår utmärkta service och kunskap vill vi att du känner en trygghet när du lämnar in din bil hos oss. Vår kompetens inom området är stor och vi tar ett stort ansvar för din bil och miljön genom att använda moderna maskiner och miljövänliga produkter – allt för att fortsätta göra dig nöjd och för att minimera vattenförbrukningen.

 

01

Biltvätt

De tjänster som erbjuds vid Dynamite Carwash anläggning i Gärdet:

• Komplett tvätthall
• Rekonditionering och total bilvård
• Båtbehandlingar
• På-plats-service för båtar (vi besöker dig för behandling av din båt)

Nya och befintliga kunder är välkomna till Dynamite Carwash i Gärdet, Tegeluddsvägen 82, 115 28 Stockholm